Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Sveriges nöjdaste kunder finns i Sparbankerna

Återigen får Sparbankerna utmärkelsen "Sveriges nöjdaste privatkunder" och "Sveriges nöjdaste företagskunder" i den årliga kundundersökningen SKI Bank 2023. Tack till alla er som har svarat på kundundersökningen och gett oss så fina betyg, recensioner och svar. Det värmer i alla våra Sparbankshjärtan.

Gruppfoto med personal på Sparbanken Tanum

Aktuellt just nu

Nu söker vi HR-ansvarig!

Sparbanken Tanum växer och nu söker vi dig som brinner för både människor och administrativa uppgifter. Du är en fena på intern kommunikation och har en relevant högskoleutbildning. Om du har erfarenhet inom HR och är självgående och flexibel, då ska du definitivt söka denna tjänst.

Vi söker personal!
Pengar

Få 5000 kr extra i plånboken till sommaren

Med vår sparautmaning sparar du ett belopp varje vecka. Efter 20 veckor har du sparat 5000 kr. Ladda ner och skriv ut utmaningen och börja bocka av summorna. Vill du spara ett annat belopp än 5000 kr? Ladda ner vår "tomma" variant och fyll i egna belopp i "bubblorna".

Människor strandstädar på Veddö Naturreservat

Nu är det dags att skicka in ansökan till Ett hållbart Bohuslän!

I december 2023 gick vi ut med nyheten att vi på Sparbanken Tanum, i samarbete med Thordénstiftelsen och Arwidssonstiftelsen, delar ut 400 000 kr till ideella föreningar i Tanum och Munkedals kommuner. Pengarna ska gå till olika hållbarhetsprojekt inom föreningarna som ska kunna kopplas till FN:s 17 globala mål. Nu har det blivit dags att skicka in era ansökningar! Du har fram till 24 mars på dig innan ansökan stänger.

Varning för bedrägerier

Just nu är det många i vårt område som blir utsatta för bedrägerier, någon ringer eller skickar meddelande, uppger att de är från banken och ber dig logga in på din internetbank. Kom ihåg att aldrig lämna ut personliga uppgifter och koder till exempel till ditt mobila bankID eller till din säkerhetsdosa. Kontakta oss omedelbart om du misstänker att du blivit utsatt för ett bedrägeri.

Varning för bedrägerier!

Inspiration

Åsa och Johan på Optiker Jernberg

Visste du att Optiker Jernberg har en glasögoninsamling?

Åsa och Johan på Optiker Jernberg samlar in gamla gamla glasögon, som efter genomgång och rengöring, lämnas vidare till välgörenhetsorganisationen Vision For All. Vi sprang över till våra fantastiska kunder på Affärsvägen 16 för att höra mer om deras fina initiativ.

Några personer ur Grönemads samhällsförening vid vadbocken i Grönemad

Grönemads återställning av sin vadbock

I senaste inlägget av Bohusbloggen kan vi läsa om hur Grönemads samhällsförening återställt den gamla vadbocken i Grönemad och återställt skärgården till sitt tidigare utseende.

Emil Berndtsson, privatrådgivare på Sparbanken Tanum

Tips och råd om din privatekonomi

Våra rådgivare har samlat sina bästa tips och råd för din privatekonomi. Läs om ränta på ränta-effekten, vad man bör tänka på innan man tar ett lån eller lär dig mer om saker som styrränta, inflation eller bostadsbubblor.

Tidningen Lyckoslanten

I Lyckoslanten kan du läsa om pengar, sparande och engagemang. Här finns många tips och råd för barn! Tidningen skickas ut fyra gånger per år till alla landets skolor, årskurs 4–6.

Personal på Sparbanken Tanum sitter runt ett bord och pratar och skrattar

Vill du byta bank?

Att byta bank är enkelt. Fyll i vårt formulär så ringer vi upp dig.

Content Creator

Vad kommer du att upptäcka som pensionär?

Du kanske kommer att bli jättegammal! Och då finns det en massa nytt att upptäcka. Se till att du har råd sen när du har tid.

Cover of Lyckoslanten

Nytt nummer av Lyckoslanten

Nu finns ett nytt nummer av Lyckoslanten ute i landets skolor. Du kan även läsa den på lyckoslanten.se.

Mamma, barn och hund står i köket med jackor på

Spärra ditt barns kort direkt i appen

Nu kan du spärra och ersätta ditt barns kort, i internetbanken och appen. Det går snabbt och är enkelt.