Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Företag -  din företagsbank

På Sparbanken Tanum kan vi den lokala marknaden och tar alla beslut i huset. Med specialister inom bland annat pension och försäkring, skog och lantbruk samt placeringar kan vi erbjuda ditt företag en skräddarsydd rådgivning och ta fram lösningar som passar just ditt företag. Vi har dessutom ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. 

Några av företagsrådgivarna på Sparbanken Tanum

Nyheter

Upphörade av mottagande av insättningar av danska kronor

Danska banker har infört kraftiga begränsningar avseende hur danska kronor (DKK) som har använts utanför Danmark kan återinföras till Danmark. På grund av detta kommer vi från och med 31 Maj 2024 inte längre kunna ta emot danska kronor. Vi beklagar denna utveckling som tyvärr är utanför vår kontroll.

Magnus Jonasson, företagsrådgivare på Sparbanken Tanum

Lär känna oss på banken

Vem är triatlet på elitnivå, vem är förtjust i sunt bondförnuft och vem lever efter mottot "Snäll mot de snälla"? Lär känna våra rådgivare ännu bättre. 

Swedbank Pay

Hur tar du betalt av dina kunder?

Kort, swish eller online? Vi hjälper dig att hitta en betallösning som passar dig och dina kunder.

Inspiration

Anna Karlsson på Rockcarv River Ranch Brastad Rodeo

Brastads egna "vilda västern"-ranch!

Rockcarv River Ranch - Brastad Rodeo startades av våra kunder, Anna Karlsson och Mikael Danielsson, för ungefär 10 år sedan. Vi har träffat dem för att prata om rodeo, westernridning och annat kul som händer på gården i Brastad.

Två barn orienterar och kollar på en karta

Hittaut Tanum

I senaste inlägget av Bohusbloggen kan vi läsa om Hittaut Tanum. Ett orienteringsinitiativ av Kvillebyns SK som självklart sponsras av oss på Sparbanken Tanum.

Tips och råd för ditt företags ekonomi

Våra företagsrådgivare har samlat sina bästa tips och råd kring ditt företags ekonomi. Läs om vad du ska tänka på innan du investerar i fastigheter, hur du bör försäkra dig i företaget eller lär dig mer om kassaflöden, årsredovisningar eller företagsformer.

Checklistor - kom igång med hållbarhetsarbetet