Hoppa till textinnehållet

Företag

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar just ditt företag inom bland annat finansiering, lönehantering och betalningar.

Trygga din pension

Som företagare har du ett betydligt sämre skydd än de flesta anställda och ett större ansvar för din trygghet. Ändå är det lätt att blunda för det här med pension och försäkringar när det är fullt upp med verksamheten. Vår försäkringsrådgivare hjälper dig att trygga framtiden - Boka ett möte.

Porträtt av Helene med vit bakgrund.

Bli kund

Vi erbjuder tjänster, rådgivning och tips som gör din och företagets vardag enklare. Oavsett om ditt företag är nytt eller etablerat hjälper vi dig att utveckla er verksamhet. Välkommen till en annorlunda bank!

Porträtt av Magnus med vit bakgrund.

Digital säkerhet

Du som använder våra tjänster på internet, i telefonen eller via mobilen ska kunna känna dig trygg och inte oroa dig för intrång. Här hittar du nyttig information om säkerhet på internet och via telefon, och vad som kan vara bra att tänka på när du använder våra tjänster.

Porträtt av Kerstin med vit bakgrund.

Erbjudanden och tips

Erbjudande: Grön Billeasing

Just nu erbjuder vi lägre ränta om du väljer en klimatsmart bil. Gäller fram till 31 mars 2021.

Raggarbilar rullar i karavan genom Grebbestad.

Rabatt paketet Bokför

Just nu får du 500 kronor rabatt på Företagspaket Bokför (ordinarie pris 3 990 kr/år). I paketet ingår tjänster som e-bokföring, faktureringstjänst och ID-skydd för företag.

Hur mycket pengar har du om ett halvår?

Med Företagskollen får du en tydlig överblick över pengar in och pengar ut – bättre koll på ditt företag och vart du är på väg.

Paketpris för dig som vill ta betalt med kort

Vi har samlat allt du behöver för att komma igång med kortbetalningar i butik, restaurang eller på mässor och marknader i ett paket.

Nyheter

Sparbanken Tanum LinkedIn

Nu finns vi på LinkedIn! Här kommer vi bjuda på inspiration från våra företagare, nyheter från banken och värdefulla tips och råd. Läs om norra Bohusläns företagshjältar och lär känna oss på banken. 

Collage på företagare i norra Bohulän

Sparbankerna har nöjdast företagskunder i Sverige!

Nu har resultatet från kundnöjdhetsundersökningen som SKI (Svenskt Kvalitetsindex) genomförde i början av hösten kommit. Sparbankerna (som grupp) har nöjdast företagskunder av alla banker i hela Sverige! Detta är vi så glada och stolta över. Tack till alla ni kunder som var med i undersökningen och gav oss så fina omdömen och kommentarer.

SKI Sparbankerna Sveriges nöjdaste företagskunder

Våra rådgivare tipsar

Våra företagsrådgivare har samlat sina bästa tips och råd kring din företagsekonomi. Saknar du något som du skulle vilja ha tips och råd om? .

Regeringens stöd till företag i coronavirusets spår

Vilka konsekvenser coronaviruset kommer att få är omöjligt att veta i dagsläget. Men att många företag kommer att påverkas på ett eller annat sätt råder det ingen tvekan om. För att mildra effekterna har regeringen hittills lagt fram några förslag.