Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Våra sociala medier

Sparbanken Tanum finns på Facebook, Instagram, Youtube, TikTok och LinkedIn. Nedan kan du läsa mer om vår närvaro i de olika kanalerna. Följ oss gärna!

En sjöräddare står framför Sjöräddningshuset i Fjällbacka

Facebook

På Facebook berättar vi om bankens satsningar på sponsring och vad som händer bakom kulisserna på banken. Vi publicerar kundintervjuer med både företagare och privatpersoner och berättar om senaste nytt i norra Bohuslän. Dessutom kan du chatta med oss och få svar på dina frågor.

LinkedIn

På LinkedIn kan du läsa om våra företagshjältar, lära känna oss på banken och få senaste nytt från norra Bohuslän. Vi bjuder på inspiration, nyheter och värdefulla tips och råd.

Solnedgång i Hunnebostrand

Instagram

På bankens Instagram-konto hyllar vi världens vackraste plats - norra Bohuslän. Vi varvar lokalidrott, sponsringsprojekt, vackra bilder från vår magiska natur med bilder och filmer från våra kontor och anställda.

Olle Kristoffersson och Anne-Sofie Landgren på Sparbanken Tanum håller upp varsin mobil

Youtube

På bankens Youtube-kanal hittar du låtar och musikvideos från mer eller mindre kända musiker från norra Bohuslän samt tutorials som hjälper dig med våra tjänster.

Gruppfoto med personal på Sparbanken Tanum

TikTok

På bankens TikTok delar vi med av oss av korta, enkla videos där vi förklarar svåra bankämnen eller ger konkreta spartips.