Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Aktuella kundträffar

Vintrig bild från Grebbestadbryggan.

INSTÄLLD - Solcellsträff - favorit i repris den 12 mars.

Eftersom vår förra solcellsträff var så populär kör vi den en gång till med samma upplägg - en favorit i repris! Den 12 mars håller vi, tillsammans med Br. Axelssons El och Fastighetsbyrån Tanum/Strömstad kundträff om solceller. Vi kommer att prata om solcellsinstallation, sollån och värdering av fastigheter med solceller. Just nu är kundträffen fullbokad men skriv gärna upp dig på köplats så kan du få en plats om någon avbokar sig eller en inbjudan till nästa gång vi kör träffen.

Läs mer och anmäl dig till kundträffen här (köplats)

INSTÄLLD - Handla med aktier den 26 mars.

Den 26 mars kommer aktie-experten Erik Hermansson till oss för att prata om aktier. Denna frukostträff är nivå "medel" för dig som är lite bekant på ämnet men inte blivit jätterfaren. Erik kommer bland annat att prata om vad man ska tänka på när man handlar med aktier och hur man sätter upp bästa möjliga strategi. Självklart kommer det även finnas tid för frågor och funderingar. Obs! Anmälan krävs. Antalet platser är begränsade till 25 st.

Läs mer och anmäl dig till kundträffen här.

INSTÄLLD - Bli en börsvinnare den 26 mars.

Den 26 mars kommer aktie-experten Erik Hermansson till oss för att prata aktier. Denna lunchträff är nivå "erfaren" och riktar sig till dig som har handlat med aktier tidigare och vill spetsa dina kunskaper ytterligare. Erik kommer dela med sig av sina bästa aktietips, ge en omvärldsanalys och prata nuläge på börsen. Självklart finns det även tid för frågor och funderingar. Just nu är träffen fullbokad men skriv gärna upp dig på köplats. Då kan du få en plats i fall någon avbokar sig eller en förhandsinbjudan till nästa gång vi håller i träffen.

Läs mer och anmäl dig till kundträffen här (köplats)

INSTÄLLD - Lär dig handla med aktier den 26 mars.

Den 26 mars kommer aktie-experten Erik Hermansson till oss och pratar aktier. Denna kvällsträff är nivå "nybörjare" och riktar sig till dig som inte handlat med aktier tidigare men som är intresserad av att börja. Erik kommer gå igenom vad man ska tänka på och hur man rent praktiskt går tillväga. Självklart kommer det även finnas tid för frågor och funderingar. Just nu är träffen fullbokad men skriv gärna upp dig på köplats. Då kan du få en plats i fall någon avbokar sig eller en förhandsinbjudan till nästa gång vi håller i träffen.

Läs mer och anmäl dig till kundträffen här (köplats).

INSTÄLLD - Facebook för företagare - favorit i repris den 27 mars.

Eftersom vår förra Facebook-träff var så populär kör vi en till med samma upplägg. Bankens sociala medier-experter, som tagit Sparbanken Tanums Facebooksida till toppen i många mätningar, kommer dela med sig av sina bästa tips och trix. Vad som funkar och inte, vad man behöver för att starta och andra do's and don'ts. Självklart kommer det finnas tid till frågor och funderingar. Obs! Anmälan krävs. Antalet platser är begränsade till 25 st.

Läs mer och anmäl dig till kundträffen här.

INSTÄLLD- Värdering av skog- och lantbruksfastigheter - den 30 mars.

Den 30 mars kommer Jennie Bråthén från LRF Konsult hit för att prata om värdering av skog- och lantbruksfastigheter. Jennie kommer bland annat ta upp vad man ska tänka på när det kommer till försäljning och värdering av jordbruksfastigheter, uppdatering av skogsbruksplaner samt förändringar och trender i skog- och åkermarksprisrapporterna. Självklart kommer det även finnas tid till att ställa frågor och lyfta sina funderingar. Obs! Anmälan krävs. Antalet platser är begränsade till 25 st.

Läs mer och anmäl sig till kundträffen här.