Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Aktuella kundträffar

Vintrig bild från Grebbestadbryggan.

Generationsskiften Skog & Lantbruk - 10 februari

Går du i generationsskiftestankar? Då är du varmt välkommen på vår lunchträff den 10 februari. Malin Rundström från Avema Juridik och vår egna Sara Moberg från banken kommer gå igenom generationsskiftets alla pusselbitar. Självklart kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor och lyfta sina funderingar.

Läs mer och anmäl dig till kundträffen här

Så lyckas ditt företag på Facebook - 7 februari

Sparbanken Tanum är ett av Sveriges ledande företag på sociala medier. Nu har du chansen att få en grundläggande kurs i hur du lyckas med ditt företag på Facebook! Den 7 februari bjuder vi in dig till en frukostträff där vi kommer dela med oss av konkreta tips, vad du behöver för att starta och vad som funkar och inte funkar. Självklart finns det möjlighet att ställa frågor och lyfta sina funderingar utifrån sin egen bransch.

Läs mer och anmäl dig till kundträffen här (köplats)

Solcellsträff den 30 januari

Torsdagen den 30 januari bjuder vi, Fastighetsbyrån och Br. Axelssons El in till en kundträff om solceller. Vi kommer att prata om sollån, solcellsinstallation och värdering av fastigheter med solceller. Vi kommer även ta upp vilket statligt stöd du kan få och vad just du kan tjäna på att skaffa solceller. Självklart kommer det även finnas tid för dig att ställa dina frågor och lyfta dina funderingar.

Läs mer och anmäl dig till kundträffen här (köplats)