Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Bli kund i Sparbanken Tanum

Vill du bli kund i Sparbanken Tanum? Då har du kommit rätt! Fyll i dina uppgifter i formuläret och vi ringer upp dig för att berätta mer. Här kommer fyra anledningar till varför du borde välja Sparbanken Tanum som din bank:

  • Du får personlig service och slipper långa telefonköer.
  • Vi har inga aktieägare eller dyra VD-bonusar, istället går vår utdelning till lokala föreningar i form av sponsring.
  • Vi hanterar kontanter och har öppet fem dagar i veckan.
  • Vi är en lokal bank som alltid jobbar för norra Bohusläns bästa.
Gruppbild på personal som ser glada ut på Sparbanken Tanum

Frågor och svar om att byta bank

Så säger våra kunder:

"Trodde inte att det kunde vara möjligt att det suveräna bemötande och service från en bank längre. Tusen tack för allt."

"Bästa banken man kan ha! De har ställt upp alla möjliga sätt genom åren. Superpersonal och mycket trevligt bemötande."

"Bank med härlig personal och kommunens bästa som främsta prioritet. Vinst för oss alla."

Så tänker Jim när han väljer bank

Om Sparbanken Tanum...

Är det egentligen nån skillnad mellan olika banker? Man sparar, lånar och betalar, får hjälp med familjejuridik och försäkringar. Rådgivarna är licensierade och kunniga, för sån är lagen. Så är det egentligen någon skillnad mellan olika banker? Jo, Sparbanken Tanum är en annorlunda bank. Vi är självständiga och fattar alla beslut här i norra Bohuslän. Pengarna som du sparar lånar någon annan här hemma. Dina sparpengar och bankens vinster stannar kvar här och gör bygden starkare.

Sparbanken Tanum är en fristående bank med kontor i Tanumshede och Hamburgsund. Förutom hög kompetens inom privat-, företag-, placering- och försäkringsrådgivning hanterar vi också kontanter. Vi tar snabba beslut när du behöver låna, hjälper barnen att tömma sina spargrisar och finns alltid tillgängliga utan omvägar. Som kund i Sparbanken Tanum får du alltid prata direkt med din rådgivare och slipper långa telefonköer samt anonyma banktjänstemän.

En annan sak som är väldigt viktig för oss är sponsring. Visste du att Sparbanken Tanums enda "utdelning" är i form av sponsring? Vi har nämligen inga aktieägare eller VD-bonusar. Istället sponsrar vi föreningar och projekt som gör norra Bohuslän starkare. Det tycker vi är både roligare och bättre!