Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Bli företagskund i Sparbanken Tanum

Hos Sparbanken Tanum får du en bank som har kunskap om den lokala marknaden och tar alla beslut i huset. Våra företagsrådgivare har hög kompetens och specialistkunskap inom företagandets alla delar. Dessutom ligger Sparbankerna i topp över de banker med nöjdast företagskunder (enligt Svenskt Kvalitetsindex senaste kundnöjdhetsundersökningar). Detta får du om du väljer Sparbanken Tanum som ditt företags bank:

  • Snabb, personlig och nära service.
  • En personlig bankkontakt som du får direktnummer till.
  • Specialistrådgivare inom pension och försäkring, placeringar samt skog och lantbruk. 
  • Gratis marknadsföring genom möjligheten att synas i bankens sociala medier.
Företagsavdelningen på Sparbanken Tanum

Möt våra specialister

Helene Eriksson, försäkringsrådgivare på Sparbanken Tanum

Helene Eriksson, försäkringsrådgivare.

Helene Eriksson, vår försäkringsrådgivare är expert på allt som har med tjänstepensioner och försäkringar att göra. Med henne får du koll på allt det där som annars är lätt att missa när man är mitt uppe i att driva sitt företag.

Filip Olsson, placeringsrådgivare på Sparbanken Tanum

Filip Olsson, placeringsrådgivare

Filip Olsson, vår placeringsrådgivare hjälper dig att placera ditt företags kapital på rätt sätt så att du kan få avkastning och samtidigt känna att ditt sparande är i trygga händer.

 

Monica Thelin, företagsrådgivare på Sparbanken Tanum

Monica Thelin, skog- och lantbruksspecialist

Monica Thelin, en av våra företagsrådgivare med fokus på skog- och lantbruk är den du ska vända dig till om du har en gård, skog eller lantbruk. Med henne har du en trygg hand att hålla i genom generationsskiften, gårdsköp eller skogsförsäljning.

Sara Moberg, skog- och lantbruksspecialist på Sparbanken Tanum

Sara Moberg, skog- och lantbruksspecialist

Sara Moberg, en av våra företagsrådgivare med fokus på skog- och lantbruk är den du ska vända dig till om du har en gård, skog eller lantbruk. Med henne har du en trygg hand att hålla i genom generationsskiften, gårdsförsäljning eller skogsköp.

Carolina Björk, kommunikatör på Sparbanken Tanum

Marknadsföring i bankens sociala medier

Med sina tusentals följare på sociala medier når banken ut till många människor i norra Bohuslän på sociala medier. Vill du, gör vi gärna ett reportage om dig och ditt företag och publicerar i våra sociala medier. För många har det inneburit värdefull marknadsföring. 

Därför väljer Motorama Sparbanken Tanum

Så säger våra kunder:

"Trodde inte att det kunde vara möjligt att det suveräna bemötande och service från en bank längre. Tusen tack för allt."

"Bästa banken man kan ha! De har ställt upp alla möjliga sätt genom åren. Superpersonal och mycket trevligt bemötande."

"Bank med härlig personal och kommunens bästa som främsta prioritet. Vinst för oss alla."

SKI företagsmedaljer framför ett rapsfält i Kville
Människor strandstädar på Veddö Naturreservat

Vår syn på hållbarhet

Är hållbarhet en viktig fråga för dig? Vi ser på hållbarhet som en kombination av tre stora områden som vi behöver upprätthålla för att få ett hållbart samhälle. Ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. Här kan du läsa mer om vad vi på banken gör inom de tre områdena för att bidra till FN:s globala mål om ett mer hållbart samhälle.

Vanliga frågor och svar om att byta bank

Läs mer om våra företagspaket...

För aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag

För dig med aktiebolag, handelsbolag och kommanditbolag erbjuder vi Företagspaket Plus där du bland annat får två företagskort, kundcenter företag och faktureringstjänst.

För enskild firma

För dig med enskild firma erbjuder vi Företagspaket Bas där du får kundcenter företag, placeringskonto och ett företagskort. 

Om Sparbanken Tanum...

Är det egentligen nån skillnad mellan olika banker? Man sparar, lånar och betalar, får hjälp med familjejuridik och försäkringar. Rådgivarna är licensierade och kunniga, för sån är lagen. Så är det egentligen någon skillnad mellan olika banker? Jo, Sparbanken Tanum är en annorlunda bank. Vi är självständiga och fattar alla beslut här i norra Bohuslän. Pengarna som du sparar lånar någon annan här hemma. Dina sparpengar och bankens vinster stannar kvar här och gör bygden starkare.

Sparbanken Tanum är en fristående bank med kontor i Tanumshede och Hamburgsund. Förutom hög kompetens inom privat-, företag-, placering- och försäkringsrådgivning hanterar vi också kontanter. Vi tar snabba beslut när du behöver låna, hjälper barnen att tömma sina spargrisar och finns alltid tillgängliga utan omvägar. Som kund i Sparbanken Tanum får du alltid prata direkt med din rådgivare och slipper långa telefonköer samt anonyma banktjänstemän.

En annan sak som är väldigt viktig för oss är sponsring. Visste du att Sparbanken Tanums enda "utdelning" är i form av sponsring? Vi har nämligen inga aktieägare eller VD-bonusar. Istället sponsrar vi föreningar och projekt som gör norra Bohuslän starkare. Det tycker vi är både roligare och bättre!